Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

atletika2016 február 19-én Terematlétika versenyt rendeztek a jánoshalmi sportcsarnokban, melyen öt iskola tanulói vettek részt. A Kunfehértói Általános Iskola diákjai mellett a jánoshalmi Hunyadi János Iskola, a szintén jánoshalmi Szent Anna Katolikus Iskola, a mélykúti Szvetnik Joachim Általános Iskola és a borotai Rémi Általános Iskola Borotai Tagintézménye képviseltette magát. A versenyen a gyerekek 30m-es síkfutásban, medicinlabda lökésben és távolugrásban mérték össze erejüket két korcsoportban.

Korcsoportonkét, nemenkét, versenyszámonként az első három helyezett érem és oklevél jutalmazásban részesült, illetve mindkét korcsoportban egyéni összetett eredményeket is hirdettek. Az összetett verseny 3. és 2. helyezettje oklevelet, az első helyezettek pedig oklevelet és kupát kaptak.

Nagyon büszke voltam az eredményhirdetésen, hiszen 7 aranyérmet, 4 ezüstérmet és 2 bronzérmet hoztunk haza, ezen kívül egyéni összetett versenyben két első, két második és egy harmadik helyezettünk lett. Elmondhatjuk tehát, hogy a Kunfehértói Általános Iskola lett a versenyen a legeredményesebb iskola.

Iskolánk versenyzői:

III. korcsoport:

Lányok: Erdélyi Tímea (2 ezüstérem, 1 aranyérem, egyéni összetett 2. helyezett), Szanyi Zsanett (2 aranyérem, 1 ezüstérem, egyéni összetett 1. helyezett)

Fiúk: Maruzsa Dániel, Vancsik Bence, Virág Norbert (3 aranyérem, egyéni összetett 1. helyezett)

 

  1. korcsoport:

Lányok: Bankos Enikő Emese, Faragó Éva (1 bronzérem), Nagy Emese (2 ezüstérem, egyéni összetett 2. helyezett), Sarok Réka (1 bronzérem, egyéni összetett 3. helyezett), Seprényi Éva Alexandra

Fiúk: Banka Dániel Bence, Kazinczi Zoltán, Kovács Tamás

 

Gratulálunk Nekik!

Bátyai Fruzsina

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás