Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

DSCF3011Ebben a tanévben nagy megtiszteltetés érte iskolánkat. A telet sztárokkal és hírességekkel együtt búcsúztathattuk el! Nem beszélve arról, hogy közben időutazásban is volt részünk. Többek között ellátogatott hozzánk Albert Einstein, Spartacus, Cézár. De itt volt Pásztor Anna, Majka, a Padödő és még sokan mások. A jelmezversenyen a tanárokból és diákönkormányzatos tanulókból álló öttagú zsűri döntése alapján a következő eredmény született:

 1. hely: Pásztor Péter (Albert Einstein)
  2. hely: Bernát Marcel (Spartacus)
  3. hely: Cintia Diktátor (Maruzsa Maja)
  4. hely: Padödő (Erdélyi Fanni és Erdélyi Laura)
  5. helye: Pásztor Anna (Patocskai Emese)
  6. helye: Hosszú Katinka (Jenován Petra).

Az eredményhirdetés után három előadást tekinthettünk meg. Először a 4. osztályosok „Én elmentem a vásárba fél pénzzel…” című előadását láthattuk. Ezt követték az ötödikesek, akik a buli hangulatát fokozták a „Nád a házam teteje „kezdetű nótával. Végül a harmadikos lányok (Baranyi Réka, Jenován Emma, Kállai Klaudia és Tőzsér Alíz) csodálatos keringőt mutattak be.

Mindezek után eszem-iszom, zsákbamacska, tombola, kézműves sarok, lufi taposó játék, ping-pong labdás tánc és „botoló” és persze tánc várta az érdeklődőket.

A nap végén került sor a süti sütő verseny díjazására, ahol a következő eredmény született:

 1. hely: Bényi Franciska
 2. hely: Ficsórné Sáfár Anett
 3. hely: Nagyné Sikár Csilla.

A tombola fődíjak kisorsolása után véget ért a mulatság. Egy remek hangulatú, nevetésben, mókázásban gazdag délután volt. Köszönetet mondunk a finom sütikért a kedves anyukáknak, a tombolára felajánlott tortáért a Hunyadi cukrászdának, Csala Mónikának a konferálásért és még sorolhatnánk nagyon sokáig! Mindenkinek köszönet a segítségért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás