Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Kedves kunfehértói, és a községünk iránt érdeklődő látogató !

Kunfehértó község polgármestereként Örömmel köszöntöm Önt ezen a honlapon, amely minden bizonnyal hozzájárul ahhoz, hogy Kunfehértó országszerte, de a határainkon túl is ismertebbé váljon.

Az internetes technológia lehetővé teszi számunkra, hogy Ön, kedves látogatónk, akár sok száz, vagy ezer kilométer távolságból képet kapjon községünkről, életünkről, és kedvet kapjon meglátogatni bennünket, ugyanakkor a községben lakóknak is képes naprakész információkkal szolgálni.A falu vezetése, és lakossága szeretettel vár mindenkit, aki kíváncsi Kunfehértó hagyományaira, kultúrájára, vagy gazdasági lehetőségeire. A Kunfehértó Tófürdőre turisztikai céllal ideérkezőket éppúgy örömmel látjuk, mint a befektetési, munkahely teremtési szándékkal rendelkezőket. Ez a Web oldal mindegyikőjük számára sok hasznos információval fog szolgálni.


Kunfehértó büszke természeti szépségeire, épített környezetére, az elmúlt évek eredményeire, de bátor a jövő céljainak megfogalmazásakor is. Sok új barátra és ismerősre, partnerre és befektetőre van szükségünk, hogy céljainkat elérjük, hogy életünket javítsuk. Ezzel az internetes oldallal is kapcsolatrendszerünket kívánjuk bővíteni, és megismertetni a világot magunkkal. Még egyszer köszöntöm Kunfehértó polgárait, lakosait is, remélem ők is örömüket lelik az itt látottakban, és olvasottakban.

Huszár Zoltán polgármester

MFP pályázatok

Időjárásállomás