Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

MikulásvonatHatalmas érdeklődés övezte a „Mikulásvonattal a Fővárosi Nagycirkuszba”elnevezésű programot. Felnőttek és gyermekek egyaránt jelentkeztek, összesen 74-en. Különvonattal utaztunk Kiskunhalasról Budapestre. A Mikulás és krampusza már a vonaton megérkezett hozzánk. Kiderült, hogy nálunk nagyon jók a gyermekek is és a felnőttek is, mert mindenki kapott ajándékot. Rákosrendezőre érve külön buszokkal szállítottak mindenkit a cirkuszhoz, ahol a Balance című előadást láthattuk.
Ez a műsor igazi szenzáció, cirkusz felsőfokon! A fellépők között szerepel hat gyönyörű oroszlán és idomárjuk Olaszországból, az orosz Vladimir Tenischev és csoportja akrobatikus kosárlabdaszámával, a német Gerling csoport magasdrót- és halálkerék számmal.

cirkusz (3)A világsztárok mellett zsonglőrök, trapézakrobaták, kézegyensúlyozók és Pascal, a bohóc léptek még fel.
Hazafelé a vonaton előkerültek a kártyák, játékok. Élménybeszámolókat tartottunk, kinek mi tetszett a legjobban. Többen kérdezték: Ugye megyünk jövőre is?
Úgy gondolom, hogy aki eljött, nem bánta meg és egy fárasztó nap után kellemes emlékekkel tért nyugovóra.
Köszönet azoknak, aki az utazásban segítettek, természetesen a buszt i beleértve. Valamint a tanár néniknek, akik segítették a zökkenőmentes lebonyolítást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás