Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

DSC_04502015-12-02-án került megrendezésre a hagyományos Luca Kupa elnevezésű labdarúgó és kézilabda torna Jánoshalmán, melyen a Hunyadi János Iskola, a Szent Anna Katolikus Általános Iskola és a Kunfehértói Általános Iskola vett részt.
A kupán idén 7. és 8. osztályos tanulók képviselték iskolájukat.  A Kunfehértói Általános Iskola diákjai labdarúgásban és (idén először) kézilabdában is megmérettették magukat. A fiúk hatalmas küzdelmeket vívtak a meccseken. Tudni kell, hogy iskolánk tornaterme nagyjából fele akkora, mint a jánoshalmi, szabványos kézilabda pálya. A fiúknak ezért nagy kihívás és megpróbáltatás évről- évre eredményesen szerepelni a jánoshalmi versenyeken, hiszen teljesen más technikai és taktikai felkészülést igényel a nagy méretbeli különbség. Ennek ellenére a srácok kitettek magukért és idén is méltón öregbítették iskolánk és Kunfehértó hírnevét. Míg kézilabdában 3. helyezést értek el, labdarúgásban a 2. helyen végeztek.


Mind a két sportágban kiválasztották az iskolák csapatainak legjobb játékosát. A legjobban szereplő kunfehértói  játékosok:

Labdarúgás: Somogyi András (7. osztály, kapus)

Kézilabda: Banka Dániel Bence (8. osztály, irányító)

A csapat tagjai (kézilabda és labdarúgás):

DSC_0469Banka Dániel Bence

Binszki Dániel

Dávid Martin Csaba

Kovács Tamás

Lajkó Péter

Mucsi Roland

Ökördi Ádám

Pastrovics Mihály

Somogyi András

Szabó Döme Zsombor

Virág Norbert

Felkészítő testnevelő: Bátyai Fruzsina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás