Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

20161126_141839-3Ki látott már fejen álló elefántot, kubai levegőakrobatákat vagy perzs, azaz cirkuszi rúdszámot? A válasz egyszerű: aki november 26-án ellátogatott a Mikulásvonattal a Fővárosi Nagycirkuszba. De természetesen nem csak ennyi élményben volt részünk. A vonaton megérkezett hozzánk a Mikulás és megajándékozta azt, aki jó volt. Miután megérkeztünk Rákosrendezőre, különbuszok szállítottak minket a cirkuszhoz. Ott beszereztük az előadáshoz nélkülözhetetlen pattogatott kukorica és chips készleteket és kezdődhetett az előadás. A fent említett műsorszámokon kívül megismerkedhettünk Dimával, egy kicsi fiúval, aki egy csodavilágot álmodik a porondra. 20161126_172346-2Galambokat, oroszlánokat, erőemelőket, zsonglőröket és még sorolhatnám a nemzetközi csapatból (német, ukrán, olasz, kazah, magyar, orosz) álló előadóművészeket. Nem beszélve arról, hogy láthattuk a High5 nevű magyar formációt, akik a Men In Black című gumiasztalszámukkal elnyerték a XXV. Európai Ifjúsági Cirkuszfesztivál aranyérmét és közönségdíját is. Utazásunk este fél 10-kor ért véget, mikor fáradtan, telis tele élményekkel értünk haza. Ismét jó volt, jó hangulatban telt el ez a nap.20161126_145508-3

Köszönet mindenkinek, aki segített! A kedves szülőknek, akik szállították a gyerekeket és vigyáztak is rájuk. A pedagógusoknak: Kenyeres Erikának és Becze Györgyinek, akik szabadidejüket nem sajnálva vállalták a kísérők szerepét. Illetve köszönet a buszért, ami megkönnyítette a szervezést, lebonyolítást.

Németh Mónika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás