Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

diakparlament2016 november 22-én került megrendezésre Kiskunhalason a Bács-Kiskun megyei Diákparlament közgyűlése. A gyűlésen a Kunfehértói Általános Iskolát – mint a helyi diákönkormányzat elnöke- Ragadics Tímea 8. osztályos tanuló képviselte. A fórumon a küldöttek elmondhatták a tanulási tapasztalataikat, lehetőségeiket. Megvitatták a diákönkormányzatok működési tapasztalatait, jogaik érvényesülésének lehetőségeit, valamint egyéb felmerülő problémáikat. Javaslatok hangzottak el, olyan kérdésekről, amiket érdemes megtárgyalni az Országos Diákparlament ülésén.

Miután az elnök meggyőződött arról, hogy határozatképes a közgyűlés, titkos szavazással megválasztották azokat a tanulókat, akik megyénket képviselik majd az Országos Diákparlament februári ülésén.

Egy ilyen gyűlésen a tanulók kicsit belecsöppennek a felnőttek világába. Megtanulnak véleményt alkotni, kiállni mások elé, szerepelni és kicsit felnőttnek lenni. Érdekes és fárasztó nap volt.

Németh Mónika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás