Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Tisztelt Lakosaink és Egyeztető Partnereink!

Kunfehértó Településrendezési eszközei (Településszerkezeti terv, Helyi Építési Szabályzat) módosulnak az üdülőterületen (Seregély sor mellett). A változás azt a célt szolgálja, hogy a Seregély sor keleti oldalán és a közelében lévő 1497/3,5,6 helyrajzi számú telkeken az üdülőházakon kívül szállásépületek is elhelyezhetők legyenek.

A módosítási terv bővebben kifejti a változásokat, és kitér a környezetalakítás, közműellátás, környezetvédelem témáira is.

A tervanyag véleményezhető a Képviselő-testület 7/2017. (III.30.) számú Partnerségi rendeletének megfelelően, valamint a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 143/2020. (IV. 22.) Korm. rendelet 3. §-a alapján, a módosítással kapcsolatban észrevételt, javaslatot tenni – kizárólag elektronikus úton lehet.

Észrevételeiket elektronikusan a kfto.jegyzo@gmail.com címre és írásban a polgármesteri hivatal jegyzői irodájába juttatva közölhetik 2020. július 5-e (vasárnap) éjfélig.

Tisztelt Lakosaink és egyeztető partnereink az elektronikus és postai úton történő írásos vélemény-nyilvánításon túlmenően a Kunfehértó Község Polgármesteri Hivatala bejáratánál elhelyezett gyűjtőládába is leadhatják észrevételeiket.

Kunfehértó, 2020. június 17.

Huszár Zoltán

polgármester

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás