Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Kunfehértó Község Polgármesteri Hivatala A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet  koordinációs ügyintéző munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Bács-kiskun megye, 6413 Kunfehértó, Szabadság tér 8.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: pályázatfigyelés, vezetői döntést követően kapcsolatfelvétel a pályázat előkészítésére és készítésére, valamint a pályázati folyamat figyelemmel kísérése, pályázat írása, sikeres pályázat dokumentációjának gondozása, projektmenedzseri feladatok ellátása, a pályázat zárásával kapcsolatos feladatok ellátása, pályázatokkal kapcsolatos szerződések, eljárások előkészítése, lebonyolítása, felülvizsgálata, pályázatokkal kapcsolatos jogszabályfigyelés, értelmezés, saját forrásból megvalósuló beruházások projektmenedzsmentje.

Jogállás, illetmény, juttatások: a jogállásra, az illetmény megállapításra és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint az egyéb juttatások tekintetében a Polgármesteri Hivatal Közszolgálati Szabályzatában foglaltak az irányadók.

Pályázati feltételek:

 • Magyar állampolgárság
 • Cselekvőképesség
 • Büntetlen előélet
 • a kinevezés feltétele 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány megléte, amely igazolja, hogy a közszolgálati jogviszonyt létesíteni szándékozó személy büntetlen előéletű,
 • Főiskola, felsőoktatásban szerzett műszaki, közgazdász, pedagógus, vagy művelődésszervező szakképzettség,
 • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások)
 • Nyilatkozat a vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatásának vállalásáról
 • nyilatkozat, hogy a pályázati eljárásban résztvevők a benyújtott pályázatot és a személyes adatait megismerhetik és kezelhetik.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

 • közigazgatási alapvizsga / szakvizsga megléte
 • pályázatírásban szerzett tapasztalat
 • projektmenedzsmentben szerzett tapasztalat

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: fényképpel ellátott részletes szakmai önéletrajz a 87/2019. (IV.23.) Korm. rendelet 1. sz. melléklete szerinti adattartalommal, iskolai végzettséget tanúsító okiratok, bizonyítványok és egyéb szakképesítések másolatai,

A munkakör legkorábban betölthető: a munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. július 15.

További információ: Kónya Tímea Renáta jegyző, telefon: 0677/507-101.

A pályázat benyújtásának módja: személyesen Kónya Tímea Renáta jegyzőnek, vagy postai úton a Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (6413 Kunfehértó, Szabadság tér 8.) Kérjük a borítékon feltüntetni: „koordinációs ügyintézői pályázat”.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: a pályázat elbírálását követően az eredményről valamennyi pályázót írásban (e-mail) értesítünk. A pályáztató fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázat elbírálásának határideje: 2020. július 20.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: próbaidő 6 hónap.

A pályázati kiírás közzétételének helye: www.kunfeherto.hu, Kunfehértói Kalauz, Halasi Tükör, kozigallas.gov.hu,

A közigállás publikálási időpontja: 2020. 06. 23.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás