Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunk, az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. az ön felhasználási helyét ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.  Berendezéseinket az áramszünet ideje alatt is feszültség alatt állónak kell tekinteni!
Rá kell kattintani „Az olvasás folytatása->” szövegre és ott részletesen fel van sorolva az időpont és az utcák nevei is!

Aggregátor használata kizárólag Társaságunktól előzetesen megkért, írásbeli engedély alapján történhet. Amennyiben saját vagy bérelt aggregátort kíván alkalmazni szíveskedjen az áramszünetet megelőzően legalább 5 nappal elektronikus levélben a „hozzaferesi.iroda@edf.hu” e-mail címre bejelenteni, melynek tárgya „Aggregátorhasználat” legyen!
Levele tartalmazza az Ön nevét, telefonos elérhetőségét, továbbá azon felhasználási hely címét és 0400-val kezdődő 10 jegyű azonosítóját, ahol aggregátorozni kíván!

Üdvözlettel:

EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft.

 

2017.04.18. 08:00 – 16:00

időszakban az alábbi területeken:

Kunfehértó

Erdei Ferenc utca 1-3; Fürdő sor;

Horgász sor 1-11,2-12; Kárász utca 1-5,2-8;

Körtefa utca 1-11,2-12; Pavilon sor 1-5,2-4;

Seregély sor 1-29,2-22; Sirály utca 1-39,2-26;

Strand üdülőtelep 1,2; Tópart utca 1-1/A,6-10;

 

One Response to Részleges áramszünet lesz…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás