Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

A Kunfehértóért Közalapítvány jótékony célú közadakozásra hívta fel a lakosságot PESTI LAJOS és családja részére. Az adományokat a Közalapítvány erre a célra nyitott  bankszámlájára kértük utalni, a készpénz adományokat a Polgármesteri Hivatalban, a COOP üzletben és a Pinceboltban kihelyezett gyűjtő dobozokba lehetett elhelyezni.

Az összefogás példátlan eredményeként 2018. október 15-ig összesen 1.400.000 Ft adomány gyűlt össze, mely a család részére a Polgármesteri Hivatalban a mai napon átadásra került Kurgyis Gábor Kunfehértóért Közalapítvány Kuratóriumának elnöke és Huszár Zoltán polgármester közreműködésével.

Kunfehértóért Közalapítvány Kuratóriuma és Kunfehértó Község Önkormányzata ezúton is köszönetét fejezi ki a lakosság és a kunfehértói vállalkozók által nyújtott önzetlen segítségért.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Kunfehértóért Közalapítvány az adományozás lehetőségét továbbra is biztosítja a 10402568-50526884-78571000 számú számlájára való utalással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MFP pályázatok

Időjárásállomás