Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

A Honlap használata:honlap
1. A baloldali menü tetején van a „Keresés a Honlapon” mező, amit, ha kitöltünk egy karakter sorozattal, akkor a teljes honlapon keresi a program.
2. Az „Aktualitások” mezőben váltakozva jelennek meg a közeljövőben rendezésre kerülő események. Ha a kép mögött információ van, akkor a képre kattintva előhívható!
3.Azonnal érdekel” oldalmenüben olyan fontosnak ítélt menüpontok vannak, amik a felső főmenüben is megtalálhatóak, csak így 1 kattintással megnézhetők!


4. Minden Hírhez hozzá lehet szólni (a hírblokk alatt „Szólj hozzá„), és moderálás után itt megjelennek a hozzászólások a „Legutóbbi hozzászólások” mezőben.
5.Archívum” Hónap bontásban visszamenőleg meg lehet nézni a híreket.
6.Webkamera a tóparton” jó szórakozás a táj nézegetése.

7. A jobboldali menü tetején „Nevezetességeink” , ha rákattint kinagyítódik a kép.
8.Gömb-Panoráma képek” 2009-ben készült felvételek a faluról, a tópartról és a táborokról valamint a kistérség minden településéről. Nagyon jó minőség képek, érdemes megnézni. Az egér mozgatásával lehet kör-benézni, illetve gömb-benézni! Tervezünk egy 2016-os hasonló projektet is!
9.Legutóbbi híreink” Az oldalon az utolsó 5 hír látható, de itt azonnal elérhető az utolsó tíz hír.
10.Az elmúlt időszak képei” Az intézményektől kapott legújabb képek válogatása.
11. Az aláhúzott szavak illetve kifejezések az úgynevezett linkek, amik elnavigálnak a honlapon belül található bővebb információhoz!
pl.: Kattintson ide és megláthatja az előterjesztéseket! Ezek lehetnek színesek vagy fekete-fehérek, de az biztos, hogy amikor a kurzor a kifejezés fölé ér, akkor megváltozik a kurzor alakja is, kéz alakú lesz, ami egy fájlt fog hívni, amiben a bővebb információ található! 

 

– A menün belül újdonság a „Dokumentumtár„, a „Média” menüponton belül „Fotógaléria„, ahol jobb minőségű képeket lehet nézegetni, valamint a „Képviselő-testületi videók”, melyeknek a kép és hangminősége és a virtuális képernyő nagysága is jelentősen javult.
– Haladva a korral, meg lehet osztani a híreket Hírek alatti szimbólumok segítségével.
– „Kapcsolat” menüpontban levelet írhat nekünk!

Remélem segíthettem a honlapon való eligazodásban!

Kállay István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás