Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gyermeknap a Mosolyvár Óvodában

Május utolsó vasárnapja a gyermekeké. Néhány nappal később mi is kedveztünk a gyermekeknek. A gyermeknapot a tájház udvarán tartottuk. Az óvónők játékos szabadtéri játékokra invitálták a kicsiket. A szülői szervezetünk jóvoltából ugrálóváron is játszhattak ovisaink. A helyi vöröskereszt finom ebéddel lepett meg minket, pizzát sütöttek a kemencében. Köszönjük a szülőknek, önkormányzatnak a vöröskeresztnek, hogy hozzájárultak gyermeknapunk sikeréhez.

 

 

Színpadon a gyermekek és szülői bál táncosai

A pünkösdi falunapra táncos műsorral készültek ovisaink. Táborosiné Torma Mónika készítette fel a nagycsoportosokból álló kis csapatot. Az Alma együttes egyik számára mozogtak együtt a közönség előtt.

Már hagyományként az óvodai szülők jótékonysági bálján előadott táncot újra megnézheti a közönség a falunapon. Szőke József tanította a koreográfiát a lelkes amatőr csapatnak, melyben  szülők, óvónők és leendő szülők táncoltak. J Köszönöm tánctanárunk: Józsi, és a táncos társaim kitartását, munkáját.

Újabb gyermeknapi meglepetés

Új udvari játékokkal leptük óvodásainkat a Rosszcsontok Alapítvány jóvoltából. Homokozó játékok, labdák, dömperek, focikapuk kerültek  elő a dobozokból. Nagy volt az öröm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás