Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

gyalog

Felújítások a Gondozási Központban

Kunfehértó Község Önkormányzata a 2015. évi költségvetésben biztosított anyagi hátteret a Gondozási Központ szükséges felújítására. Az elvégzett munkák többek között a kerítés csere, illetve felújítás, az iroda helyiség és a közösségi helyiség laminált parkettával való ellátása és a teakonyha hidegburkolása voltak. A beépítendő anyagokat az Önkormányzat biztosította, a munkát pedig a Kommunális Csoport dolgozói végezték, Lukács Tamás csoportvezető irányításával. A Szabadság tér felőli kerítés vakolása még a tavasszal megtörténik.

Gyalogosátkelők kialakítása

A Szabadság tér és Rákóczi utca kereszteződésében és az Iskola utca Rákóczi utca kereszteződésében is kivitelezésre került a kialakításra kerülő két új gyalogosátkelő kapcsán a beton kifuttatás. A központban várhatóan, február utolsó hetében felfestésre kerül az átkelőhely, míg az iskolánál ezt megelőzi a közvilágítás kiépítése. Ennek kivitelezési munkái márciusban történnek meg.

Hír: Lakatos Tamás Polgármesteri Hivatal műszaki ügyintéző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás