Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Kunfehértó Község Önkormányzata pályázat útján értékestésre hirdeti az alábbi
tulajdonságokkal rendelkező gépjárművet:
Gyártmány: Mercedes
Típus: Actros
Rendszáma: LOY-702
Gyártási éve: 2001.
Km óra állása: 922.600
Műszaki vizsga érvényessége: 2023.11.25.

A gépjármű minimális vételára: nettó 2.800.000.- Ft, azaz nettó kettőmillió-nyolcszázezer
forint. (Kattintson a képre a nagyításhoz!)

A további pályázati részletek a További részletekre kattintva olvashatók->

A pályázó a felhívásban megjelölt eredményhirdetési időpont napját követő naptól számított 30 napig marad kötve ajánlatához. A tulajdonjog átírásával kapcsolatban felmerült valamennyi költség vevőt terheli. A pályázat megjelenésének napja és helye: 2023. november 22., honlap, facebook, hirdetőtábla, használtauto.hu.

A pályázat beadási határideje: 2023. december 12. A pályázat benyújtásának helye:
Kunfehértó Község Önkormányzata, 6413 Kunfehértó, Szabadság tér 8.

A pályázat benyújtásának módja: postai úton vagy személyesen az Önkormányzat címén zárt borítékban. A borítékon fel kell tüntetni: „Nyilvános pályázati eljárás Mercedes Actros” A pályázat elbírálásának szempontjai: a legmagasabb összegű árajánlat. Amennyiben a legmagasabb értékben több azonos összegű ajánlat érkezik, az esetben az ajánlatok között versenytárgyalást alkalmaz az értékesítő.

A pályázatok elbírálásának módja: A pályázatokat Kunfehértó Község Önkormányzata a pályázati határidő lejártát követő 5 napon belül, de legkésőbb 2023. december 31. napjáig bírálja el. A pályázók a pályáztatás eredményéről írásbeli értesítést kapnak a döntést követő 5 napon belül.

A jármű megtekintési helye: Fehértó Nonprofit Kft. 6413 Kunfehértó, Tábor utca 25. szám alatt telephelyén a +36 70 456-0424 telefonszámon előre egyeztetett időpontban. A nyertes ajánlattevő a döntésről szóló értesítés átvételét követő 15 napon belül köteles a
szerződést megkötni és a vételárat egy összegben átutalni az eladó K&H Banknál vezetett 10402568-25611597 számú számlájára.

A beadott pályázatnak tartalmaznia kell:
1. az ajánlattevő kifejezett nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy a pályázati felhívást megismerte, annak feltételeit maradéktalanul elfogadja
2. a bruttó ajánlott árat
3. a szerződéskötéshez szükséges adatokat (név, lakcím, személyazonosító okmány és lakcímet igazoló kártya száma, adóazonosító jele,  gazdasági társaság esetében 30 napnál nem régebbi cégkivonat, képviseletére jogosult aláírási címpéldánya valamint a
pályázó átláthatósági nyilatkozata.
4. a pályázó nyilatkozata, mely szerint nincsen az önkormányzattal szemben fennálló tartozása
5. kötelezettségvállaló nyilatkozat, hogy a pályázó az ajánlatához a pályázat elbíráslásról való értesítést követően ajánlatához 30 napig kötve van.

Kunfehértó, 2023. november 22.

Kunfehértó Község Önkormányzata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás