Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Kunfehértó Község Önkormányzata pályázat útján értékestésre hirdeti az alábbi tulajdonságokkal rendelkező gépjárművet:
Gyártmány: Renault, Típus: Master, Rendszáma: LIJ-412, Gyártási éve: 2009., Km óra állása: 268.000

Műszaki vizsga érvényessége: 2020. 12.20. napján LEJÁRT

A gépjármű minimális vételára: br.1.700.000.- ft , azaz bruttó egymillió-hetesszázezer forint

A pályázó a felhívásban megjelölt eredményhirdetési időpont napját követő naptól számított 30 napig marad kötve ajánlatához.

A tulajdonjog átírásával kapcsolatban felmerült valamennyi költség vevőt terheli.

A teljes dokumentum elolvasásához kattintson erre a sorra!

A pályázat megjelenésének napja és helye: 2024. január 9. honlap, facebook, hirdetőtábla, használtauto.hu

A pályázat beadási határideje: 2024. január 30. A pályázat benyújtásának helye: Kunfehértó Község Önkormányzata, 6413 Kunfehértó, Szabadság tér 8.

A pályázat benyújtásának módja: postai úton vagy személyesen az Önkormányzat címén zárt borítékban. A borítékon fel kell tüntetni: „ Nyilvános pályázati eljárás Renault Master”

A pályázat elbírálásának szempontjai: a legmagasabb összegű árajánlat. Amennyiben a legmagasabb értékben több azonos összegű ajánlat érkezik, az esetben az ajánlatok között versenytárgyalást alkalmaz az értékesítő.

A pályázatok elbírálásának módja: A pályázatokat Kunfehértó Község Önkormányzatának képviselőtestülete bírálja el a pályázati határidő lejártát követő testületi ülésen, de legkésőbb 2024. január 31. napjáig. A pályázók a pályáztatás eredményéről írásbeli értesítést kapnak a képviselőtestületi döntést követő 5 napon belül.

A jármű megtekintési helye: Fehértó Nonprofit Kft. 6413 Kunfehértó, Tábor utca 25. szám alatt telephelyén a +36 70 456-0424 telefonszámon előre egyeztetett időpontban.

A nyertes ajánlattevő a döntésről szóló értesítés átvételét követő 15 napon belül köteles a szerződést megkötni és a vételárat egy összegben átutalni az eladó K&H Banknál vezetett 10402568-25611597 számú számlájára.

A beadott pályázatnak tartalmaznia kell:

  1. az ajánlattevő kifejezett nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy a pályázati felhívást megismerte, annak feltételeit maradéktalanul elfogadja
  2. az ÁFA összeggel növelt ajánlott árat
  3. a szerződéskötéshez szükséges adatokat (név, lakcím, személyazonosító okmány és lakcímet igazoló kártya száma, adóazonosító jele, gazdasági társaság esetében 30 napnál nem régebbi cégkivonat, képviseletére jogosult aláírási címpéldánya valamint a pályázó átláthatósági nyilatkozata.
  4. a pályázó nyilatkozata, mely szerint nincsen az önkormányzattal szemben fennálló tartozása
  5. kötelezettségvállaló nyilatkozat, hogy a pályázó az ajánlatához a pályázat elbíráslásról való értesítést követően ajánlatához 30 napig kötve van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás