Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Kunfehértó Község Önkormányzata pályázat útján értékestésre hirdeti az alábbi tulajdonságokkal rendelkező gépjárművet:

Gyártmány: Renault
Típus: Master
Rendszáma: LIJ-412
Gyártási éve: 2009.
Km óra állása: 268.000
Műszaki vizsga érvényessége: 2020. 12.20. napján lejárt

A gépjármű minimális vételára: nettó 2.000.000.-FT, azaz kettőmillió forint.
A pályázó a felhívásban megjelölt eredményhirdetési időpont napját követő naptól számított 30 napig marad kötve ajánlatához.
A tulajdonjog átírásával kapcsolatban felmerült valamennyi költség vevőt terheli.

Tovább , kattintson ide a pályázat részleteire!

A pályázat megjelenésének napja és helye: 2023. december 05., honlap, facebook, használtauto.hu.

A pályázat beadási határideje: 2023. december 31. A pályázat benyújtásának helye: Kunfehértó Község Önkormányzata, 6413 Kunfehértó, Szabadság tér 8.

A pályázat benyújtásának módja: postai úton vagy személyesen az Önkormányzat címén zárt borítékban. A borítékon fel kell tüntetni: „ Nyilvános pályázati eljárás Renault Master”

A pályázat elbírálásának szempontjai: a legmagasabb összegű árajánlat. Amennyiben a legmagasabb értékben több azonos összegű ajánlat érkezik, az esetben az ajánlatok között versenytárgyalást alkalmaz az értékesítő.

A pályázatok elbírálásának módja: A pályázatokat Kunfehértó Község Önkormányzatának képviselőtestülete bírálja el a pályázati határidő lejártát követő testületi ülésen. A pályázók a pályáztatás eredményéről írásbeli értesítést kapnak a képviselőtestületi döntést követő 5 napon belül.

A jármű megtekintési helye: Fehértó Nonprofit Kft. 6413 Kunfehértó, Tábor utca 25. szám alatt telephelyén a +36 70 456-0424 telefonszámon előre egyeztetett időpontban.

A nyertes ajánlattevő a döntésről szóló értesítés átvételét követő 15 napon belül köteles a szerződést megkötni és a vételárat egy összegben átutalni az eladó K&H Banknál vezetett 10402568-25611597 számú számlájára.

A beadott pályázatnak tartalmaznia kell:

  1. az ajánlattevő kifejezett nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy a pályázati felhívást megismerte, annak feltételeit maradéktalanul elfogadja
  2. a nettó ajánlott árat
  3. a szerződéskötéshez szükséges adatokat (név, lakcím, személyazonosító okmány és lakcímet igazoló kártya száma, adóazonosító jele, gazdasági társaság esetében 30 napnál nem régebbi cégkivonat, képviseletére jogosult aláírási címpéldánya valamint a pályázó átláthatósági nyilatkozata.
  4. a pályázó nyilatkozata, mely szerint nincsen az önkormányzattal szemben fennálló tartozása
  5. kötelezettségvállaló nyilatkozat, hogy a pályázó az ajánlatához a pályázat elbíráslásról való értesítést követően ajánlatához 30 napig kötve van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás