Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Még májusban nyert az  intézmény egy pályázatot. NTP-OTKP-17 kódú,  A hazai és határon túli óvodai tehetség-kibontakoztató programok támogatása kategóriájú pályázatot hirdetett meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Projektunk címe: Relaxkuckó.  A pályázat keretein belül a jelenlegi nagy csoportosoknak , Csiga csoportosoknak tartok foglalkozásokat, melyeken megtanulnak a gyerekek lazítani és több olyan játékot játszunk, mely növeli az önbizalmat, egymás elfogadását, a pozitív gondolkodásmódot segíti és rajzolunk.

A pályázati forrásból tudtunk vásárolni is: plédeket, óvodai logós pólókat, nagy parafatáblát, kártyajátékot, Bagdi Bella gyermek cd-t, rajzoláshoz kellékeket. Még nyomdai kiadásokat fedezünk a pályázat keretein belül , információs anyagokat, plakátokat csináltatunk. A pályázati programunkat szeretnénk ismertetni ezeken , programunk záró rendezvényére invitáljuk majd a szülőket.

Harnóczi Erzsébet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás