Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

I.rész
motorosA jó idő beköszöntével megkezdték Tura szezonjukat a Kunfehértói Motorosok,húzzák a gázt róják a kilométereket. A motoros szezon megkezdése óta már számtalan helyen megfordultak motorjaikkal,úgy hazánkban mint a szomszédos országokban.
Márciusban kezdődött meg igazán a Túrázás és a motoros rendezvények látogatása az évenként ismétlődő Kiskunhalasi TÉLŰZŐ MOTOROS FELVONULÁSSAL.Ezt követően DUSNOKON tettünk látogatást egy motoros barátunk meghívására Majd következett az évente ismétlődő Motoros áldás a vajdasági OLD BIKERS meghívására Hajdukovon.
Közben Klub rendezvényként egy szerény szezonnyitó estet csináltunk,melyet másnap megtoldottunk egy Szegedi szezonnyitó felvonulással,több száz motoros részvételével. Ellátogattunk a Miskolcra a Diósgyőri Motoros Baráti kör meghívására akikkel közösen ünnepeltük meg 10-éves szülinapjukat.Meg kell említeni a Kiskunhalasi Konok-Kunok motoros csapat rendezésében és meghívására a BALOTASZÁLLÁSI MOTOROS NAPOT és a KUNFEHÉRTÓI FALUNAPON TÖRTÉNŐ aktív részvételünket a meghívott motoros barátainkkal együtt. A Kiskunhalasi Sóstó Fürdőn a Konok-Kunok által rendezett motoros-gyermeknapi programon vettünk részt.
Ellátogattunk Szerbiába /PIKEC/ ahol a csárdába ahol a híresen finom halászlevet főztek számunkra a Duna parton,majd átmotoroztunk Horvát országba.Meghívásnak tettünk eleget Dunafalván az ottani Polgármesteri hivatal által támogatott Motoros találkozón.

 

Részt vettünk a Sándorfalvai DÉLI BLOK motorosok klubház avatóján,valamint a Jánoshalmi ÁRPÁD -NÉPE motoros klub születésnapi rendezvényén. A szezon most kezdődött és láthatóan sok helyen képviseltük Kunfehértót,természetesen még a szezon nagy része ezután következik és arról is befogunk számolni addig is JÓ IDŐT-SZÉLES UTAT- SOK BENZINT kívánunk minden motoros barátunknak.
KMBK-tagjai.

II. rész
Mint ahogy ígértem az első félév végén, beszámolok a KMBK motoros szezonjának második félévben végrehajtott túráiról,és motoros rendezvények látogatásáról. Mivel a nyár motorozásra is már szinte néha túl meleg volt /de azért bírtuk/ több helyen megjelentünk ,elgurultunk a Szálkai tóhoz egy kirándulásra. Részt vettünk Homokmégy székes tón Berúgó-kar motoros baráti kör által rendezett bulin. Ellátogattunk a Pestmegyei Áporka községben rendezett -DRAG-STÁR-márkatalálkozóra. Nem hagytuk ki a Kiskunfélegyházi oldalkocsis motoros találkozón való részvételt sem majd képviseltettük magunkat a nagyszabású több száz motorost megmozgató Szegedi felvonuláson. Szeptember elején ellátogattunk Miskolcra és környékére,sajnos az időjárás nem fogadott kegyeibe bennünket, de azért jól éreztük magunkat volt nálunk kellő mennyiségű, kedély javító folyadék. Nem mulasztottuk el az Akasztói Mária napi motoros napot sem ,mint ahogy Orfűn is képviseltük a KLUB ÁLTAL KÖZSÉGÜNKET. Október végén a Kiskunhalasi Konok-Kunok motoros klub születésnapját ünnepeltük meg közösen motoros barátaikkal. Természetesen a fentieken kívül sok egyéni kirándulás színesítette még a programot,és mivel új tagokkal bővült a csapat ezért a közös motorozás és a csapat összehangolásán volt a hangsúly ami jól sikerült melyre a koronát az ÉVAD záró vacsora tette fel. A községünkben rendezett eseményeknek is aktív résztvevői voltunk FALUNAP-RÉTES FESZTIVÁL-. Sok élménnyel gazdagodva a motorokat karban tartva tesszük le téli pihenőre a vasakat s várjuk a jó időt –

DE NAGYON ÁM-FOLYT-KÖV 2016-ban KMBK-tagjai

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás