Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Nagy sikere volt most is óvodai jótékonysági bálunknak, melyet az SZMK szervezett. A díszlet felülmúlt minden eddigit, a kezdőtánc megindította a jó hangulatot, a szervezés szuper volt, minden a vendégek jókedvét szolgálta.

Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki bármivel is segítette a bálat. Köszönjük a szülőknek és  az óvoda minden dolgozójának,akik megálmodták, létrehozták: külön az SZMK elnökének: Huszárné Sztrinkó Annamáriának, aki mindent egy kézben tartott. Köszönet: Tarjányiné Törteli Szilviának, Sztrinkó Nórának,akik a díszlet megálmodásában és készítésében végeztek  nagy munkát, és minden olyan személynek, aki segítette az álmok megvalósulását. Köszönjük a táncosoknak, akik sok időt áldoztak arra, hogy felkészüljenek erre a napra. Külön  köszönet Szőke Józsefnek, aki betanította a táncot a kis csapatnak. Köszönet a sminkkért Szalai-Hegyi Tímeának, a szponzoroknak, ajándékozóknak mindazért, amit felajánlottak gazdagítva ezzel bálunkat, segítve az óvodát, örömet szerezve az óvodásoknak.. Minden segítséget, munkát nagyon köszönünk!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MFP pályázatok

Időjárásállomás