Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Bátran állíthatjuk, hogy ebben a tanévben nemzetközi farsangi mulatságon vehettek részt, akik február 23-án ellátogattak az iskolába. Ugyanis a tél elűzésére több ország képviselője is ellátogatott hozzánk. Japánból, Mongóliából, Mexikóból, Ausztriából, Amerikából, sőt még Tibetből is voltak vendégeink.
A vidám felvonulás után remek produkciókat láthattunk. Először aerobik gyakorlatokat adott elő Szanyi Cintia és Szanyi Zsanett, amivel a Diákolimpiára készülnek. Utánuk a 4. osztály swingelt, a 6. osztály pedig különböző stílusokból összeállított egyveleget adott elő. A műsor végét Onodi Eszter, Szanyi Zsanett és Szanyi Cintia saját koreográfia alapján összeállított hip-hop táncot adott elő.
A jelmezverseny díjazása:
1.            Szabó-Csanádi Márton(Maszály)
2.            Rántó Gyöngyvér(Gésa)
3.            Sasvári Péter(Viking)
Különdíjasok: Taskovics Máté(Tibeti szerzetes) és Baranyi Réka(Arab sejk).

A süti sütő verseny eredménye:
1. Péter-Szabó Mihályné
2. Szász Csenge Kamilla
3. Kozákné Bozóki Anikó

Gratulálunk mindenkinek!

Ezúton szeretnénk megköszönni Törteliné Salac Évának és Bozsóki Franciskának a tortákat és mindenkinek a rengeteg tombolatárgy felajánlást! Külön köszönet Somogyi Andrásnak, hogy vállalta a program levezetését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás