Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Tisztelt Lakosaink és Egyeztető Partnereink!

Kunfehértó Településrendezési eszközei (Településszerkezeti terv, Helyi Építési Szabályzat) módosulnak 3 külterületi helyszínen, és az üdülőterület központjában. A változások azt a célt szolgálják, hogy egy mezőgazdasági major bővülhessen, és az üdülőterületen egy 4 szobás vendégház megépülhessen. A módosítás keretében két erdőrész is keletkezik Erdőszélen és a lőtér közelében. A község beépítésre szánt területei nem növekednek meg.

módosítás leírása , mely ide kattintva letölthető, bővebben kifejti a változásokat, és kitér a környezetalakítás, közműellátás, környezetvédelem témáira is.

A tervanyag véleményezhető a Képviselő-testület 7/2017. (III.30.) számú Partnerségi rendeletének megfelelően. Észrevételeiket elektronikusan a kfto.jegyzo@gmail.comcímre és írásban a polgármesteri hivatal jegyzői irodájába juttatva közölhetik 2019. március 8-a éjfélig.

Élőszóban is mód nyílik javaslataik közlésére. Lakossági fórumot tart önkormányzatunk a Településrendezési eszközök módosításának tervezetéről február 28-án (csütörtökön) 14:00 órakor a Polgármesteri Hivatal tanácstermében, melyre tisztelettel meghívom az érdeklődőket.

Huszár Zoltán
polgármester

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás