Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Ezúton tájékoztatom, hogy Kunfehértó Község Képviselő-testülete a 22/2017. (II.22.) Kt. sz. határozata szerint el kívánja készíteni a község Településképi Arculati Kézikönyvét és településképi rendeletét a teljes igazgatási területre vonatkozóan.

  • A területre jelenleg a következő településrendezési eszközök vannak hatályban:

Kunfehértó Község Településrendezési Terve és Helyi Építési szabályzata

  • A rendezés célja:

a Településképi Arculati Kézikönyv és településképi rendelet megalkotása ezzel a helyi hagyományokba, természeti és építészeti környezetbe illeszkedő épületek, építmények létrejöttének, a harmonikus településkép alakulásának elősegítése;

  • A rendezés várható hatása:

a harmonikus, környezetbe, építési, települési hagyományokba illeszkedő építési tevékenység előtérbe kerülése, a lakosság, építtetők szemléletének pozitív változása, az értékek megismertetése. A településképi előírások alkalmazása révén az egységes falukép formálásának lehetősége helyi rendelet előírásain keresztül.

 

Kunfehértó Község Önkormányzatának Képviselő- testülete a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 43/A. § (2) bekezdés a) pontja értelmében
előzetes tájékoztatóját, valamint
LAKOSSÁGI FÓRUMOT hirdet
azzal a céllal, hogy tájékoztassa a helyi lakosságot a készülő „Településképi Arculati Kézikönyv” valamint a Településképi rendelet jelentőségéről, céljáról és tartalmáról, továbbá, hogy aktív közreműködésre hívja fel az érdeklődőket.

 

 

A lakossági fórum ideje:

  1. május 18. (csütörtök) 1600 óra

Helyszín:
Kunfehértói Polgármesteri Hivatal
(Kunfehértó, Szabadság tér 8.)
tanácskozó terme

Kunfehértó, 2017. április 24.

Huszár Zoltán
polgármester

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MFP pályázatok

Időjárásállomás