Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

bursaBursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2016. évi forduló. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó (Bursa-2016 B), valamint folytató (Bursa-2016 A) fiatalok számára. A felhíváshoz az idei évben is csatlakozott Kunfehértó Önkormányzata. A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges!

A pályázatok elektronikus rendszerben történő rögzítésének és papír alapon történő benyújtásának határideje:
2015. november 9.
Papír alapon a Kunfehértói Polgármesteri Hivatalban (6413 Kunfehértó, Szabadság tér 8.) szükséges leadni az EPER-Bursa rendszer által generált, kinyomtatott és aláírt pályázatot a pályázó és a pályázóval egy háztartásban élők (a benyújtást megelőző) egy havi nettó jövedelemigazolásával együtt.
A pályázatra vonatkozóan részletes információk (pályázati kiírások, tájékoztatók, elektronikus információs rendszer – EPER-Bursa) vagy a www.emet.gov.hu honlapon.
Az ösztöndíjpályázattal kapcsolatos központi adatbázis-kezelői, koordinációs, a települési és a megyei önkormányzati ösztöndíjjal kapcsolatos pénzkezelési feladatokat a Támogatáskezelő látja el.
A Támogatáskezelő elérhetősége:
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Bursa Hungarica
1381 Budapest, Pf.: 1418
Tel.: (+36-1) 795-5600
Email: bursa@emet.gov.hu
Internet: www.emet.gov.hu (Bursa Hungarica)
A pályázatok beadásával és elbírálásával kapcsolatos feladatokat a Kunfehértói Polgármes-teri Hivatal látja el.
A részletes pályázati feltételekről érdeklődni lehet:

személyesen, ügyfélfogadási időben
Bodó Szilveszterné ügyintézőnél, v.
Tel.: 77/507-103

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás