Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

DSCF3235Hagyományainkhoz híven a Kunfehértói Általános Iskola minden diákja az idén is felköszöntötte az Édesanyákat, Nagymamákat, valamint színes műsorokkal bemutatkoztak mindenkinek.Az osztályok különféle táncokkal lepték meg a nézőket: volt köztük pomponos, vicces-manós, görögtánc, és még sétapálcás is! Felső tagozatos diákjaink pedig rendhagyó módon párosával készültek erre a napra: 5-7. osztályosok zászlós produkcióval, a 6-8. osztályosok matróz táncukkal tették látványossá megemlékezésünket.

Az osztályok fellépései között az irodalmi színpad tagjai egy-egy verssel is kedveskedtek. Szintén jól bevált szokásunk – március 15-dikéhez kapcsolódó szavalóversenyünk – két első helyezettje is újból elszavalta győztes versét, melyeket most is nagy lelkesedéssel hallgatott meg minden résztvevő. Nagyné Bényi Mária és Juhász János néptánccsoportjai is külön műsorral készültek hetek óta. Modern táncosaink is bemutatkoztak, Juhász Ágnes tanítványai keringője után iskolánk összes tanulója együtt énekelve zárta Anyák napi összeállításunkat.

DSCF3247 DSCF3252 DSCF3224 DSCF3225 DSCF3227 DSCF3231 DSCF3257 DSCF3270

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás