Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Kunfehértó Község Polgármesteri Hivatala, a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet pénzügyi ügyintéző munkakör betöltésére.
A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: az önkormányzatnál és intézményeinél házipénztár kezelési feladatok, kimenő számlázás teljes körű kezelése, különböző analitikák vezetése, vagyonnyilvántartás vezetése, adatszolgáltatások elkészítése, leltározási feladatokban való részvétel.

Jogállás, illetmény, juttatások: a jogállásra, az illetmény megállapításra és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint az egyéb juttatások tekintetében a Polgármesteri Hivatal Közszolgálati Szabályzatában foglaltak az irányadók.

Pályázati feltételek:
§ Magyar állampolgárság
§ Cselekvőképesség
§ Büntetlen előélet
§ Felhasználói szintű számítógép ismeret
§ Közgazdasági középiskolai végzettség vagy középiskolai végzettség és pénzügyi, számviteli, banki ügyintézői vagy mérlegképes könyvelői szakképesítés, vagy felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi szakképzettség (a nyelvvizsga hiányában kiállított igazolásokat nem áll módunkban elfogadni), vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, illetve mérlegképes könyvelői szakképesítés.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: önkormányzati pénzügyi területen szerzett gyakorlat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: fényképpel ellátott részletes szakmai önéletrajz, végzettséget tanúsító okiratok, bizonyítványok másolatai, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány vagy annak megkérését igazoló dokumentum másolata, nyilatkozat, hogy a pályázati eljárásban résztvevők a személyes adatait megismerhetik és kezelhetik.

A munkakör betölthető: legkorábban 2015. december 1. napjától.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. november 16.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt nyújt Csupity Zoltán címzetes főjegyző a 77/507-102-es telefonszámon.

A pályázat benyújtásának módja: személyesen, vagy postai úton a Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (6413 Kunfehértó, Szabadság tér 8.) Kérjük a borítékon feltüntetni: „pénzügyi ügyintéző”.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. november 20.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: a pályázat elbírálását követően az eredményről valamennyi pályázót írásban értesítünk.

A pályázati kiírás további közzétételének helye: www.kunfeherto.hu, Halasi Tükör

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MFP pályázatok

Időjárásállomás