Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

2017. október 5-én délelőtt iskolánkba látogattak a Halasi Állatvédő Egyesület tagjai, akik egy előadással készültek a felelős állattartás témakörében, melyet egy kötetlen beszélgetés követett. S végül egy 4 hónapos mentett kiskutyával ismerkedhettek meg a gyerekek,akit sétáltathattak, simogathattak. A gyerekek nagy érdeklődéssel fogadták vendégeinket és nagy sikere volt a kutyasétáltatásnak is. Ezen a délelőttön lehetőség nyílt a felnőtteknek is belátogatni és megcsodálni a szebbnél szebb párnákat,táskákat és egyéb kézműves munkákat,melyeket az egyesület tagjai készítettek eladásra.
Itt szeretnénk megköszönni az egyesület részére behozott adományokat is a kedves felajánlóknak! Délután pedig a tanulók hozhatták be kis kedvenceiket és mutathatták be társaiknak őket.

A bemutatást Kerekes Anna néni kezdte egy farkas bőrrel,amiről mesélt is nekünk,mindenki megcsodálhatta közelebbről is. Ezt követte a kedvencek bemutatása, találkozhattunk szakállas agámával, házi macskákkal, imádkozó sáskával, mocsári teknőssel ,hullámos papagájjal, házi pókokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás