Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Fehértó Önkormányzati Közszolgáltatási és Kulturális Non-profit Kft. pályázatot hirdet pénzügyi ügyintéző munkakör betöltésére.

A munkaviszony időtartama: határozatlan idejű munkaviszony, 3 hónap próbaidővel

Munkavégzés helye: 6413 Kunfehértó, Tábor u. 27. és Kunfehértó, Béke tér 3.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: házipénztár kezelési feladatok, kimenő számlázás teljes körű kezelése, különböző analitikák vezetése, vagyonnyilvántartás vezetése, adatszolgáltatások elkészítése, leltározási feladatokban való részvétel, egyszerűsített foglalkoztatások bejelentése, pályázatok elszámolásával kapcsolatos feladatok ellátása.

Pályázati feltételek:

  • Cselekvőképesség
  • Büntetlen előélet
  • Felhasználói szintű számítógépes ismeret
  • Legalább középfokú iskolai végzettség

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: Közgazdasági középiskolai végzettség vagy középiskolai végzettség és pénzügyi, számviteli, banki ügyintézői vagy mérlegképes könyvelői szakképesítés, vagy felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi szakképzettség vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, illetve mérlegképes könyvelői szakképesítés.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: fényképpel ellátott szakmai önéletrajz, bérigény megjelölése, végzettséget tanúsító okiratok, bizonyítványok másolatai, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, nyilatkozat, hogy a pályázati eljárásban résztvevők a személyes adatait megismerhetik és kezelhetik.

A munkakör betölthető: legkorábban 2020. október 1. napjától.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. szeptember 25.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt nyújt Monda Tamás ügyvezető a 0630/3217611-es telefonszámon.

A pályázat benyújtásának módja: személyesen, vagy postai úton a Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (6413 Kunfehértó, Szabadság tér 8.) Kérjük a borítékon feltüntetni: „Kft. pénzügyi ügyintézője”.

A pályázat elbírálásának határideje: 2020. szeptember 28.

 

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: a pályázat elbírálását követően az eredményről valamennyi pályázót írásban értesítünk. A pályázat kiírója a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja.

 

A pályázati kiírás további közzétételének helye: www.kunfeherto.hu, Halas Média

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás