Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

A Magyar Falu Program tartalék keretéből, a Közösségi tér ki-/átalakítás és foglalkoztatás pályázatán nyert el Kunfehértó 9.970.707 forintot – adta hírül Bányai Gábor országgyűlési képviselő a közösségi oldalán.

A pénzből befejeződhet a Kunfehértói Közösségi Színtér és Könyvtár teljeskörű felújítása. Tavaly nyár elején adták át az első fázist, amely a Településfejlesztés Operatív Programon keresztül valósult meg. Akkor az energetikai fejlesztésre kiírt pályázat keretein belül, a művelődési ház külső falainak, valamint a lábazatának a hőszigetelése készült el, valamint kicserélték a külső nyílászárókat is műanyag, hőszigetelt üvegezésű ablakokra és korszerű víz-és hőszigetelést kapott a lapostető. Emellett az épület részleges akadálymentesítése is elkészült, új kazánt, radiátorokat és csöveket építettek be.

– A most elnyert, kis híján 10 millió forintból a belső nyílászárók cseréjét oldjuk meg, a folyosók új, modern, időtálló burkolatot kapnak. A földszinti és az emeleti vizesblokkokat teljesen felújítjuk és új belső festést is kap majd az épület, így végre kívül-belül megújult, igazán szép környezetben várjuk majd a Közösségi Színtér és a könyvtár látogatóit – nyilatkozta portálunknak Huszár Zoltán polgármester.

Forrás: halasinfo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás