Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Tisztelt Kunfehértóiak!

Már második napja, hogy településünkön a Telekom mobil kommunikációjában problémák jelentkeznek, főleg az „okos” telefonok nem mindig működnek rendesen. Jeleztem ezt a Telekomnak és azt tájékoztatást adták, hogy dolgoznak a probléma megoldásán és nekem a következőket javasolták. Mivel az „okos” telefonok a 3G-t vagy a 4G-t (LTE) használják a szövegek továbbítására és ott lehet valami probléma, így 2G-re kell átállítani a telefonokat és akkor valószínűleg működni fog a hívás ás hívás fogadás! Ezt általában az „okos” telefonok beállítás ikonjánál az egyéb almenüben a preferált hálózatnál lehet beállítani. Persze mindenki a saját felelőségére állíthat a telefonján, de ez az átállítás már több telefonon is segített, ezért osztom itt meg!

Azt az ígéretet kaptam, hogy amint megoldódik a probléma, szólnak nekem, én pedig írok a honlapon és vissza lehet állítani a telefonokat!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MFP pályázatok

Időjárásállomás