Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Tisztelt Kunfehértói Lakosok! 

Több bejelentés érkezett önkormányzatunkhoz a településen megkezdett ásással, burkolatbontással  járó munkálatok valamint a munkálatok helyét jelző felfestések és a narancssárgára festett jelzőkarók elhelyezése kapcsán.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy településünkön internet –kábel fektetési munkálatok folynak a táblázatban megjelölt utcákat érintően.  ide vagy a linkre  kattintva olvasható!

A munkát végző vállalkozás az önkormányzatot a részletekről nem tájékoztatta, értesítéseket az önkormányzat részére nem küldött a munkálatok helyszíneit illetően, így arról tájékoztatást adni nem állt módunkban. A bejelentésekre figyelemmel a kivitelezővel haladéktalanul közöltük a lakosok beérkezett panaszait és az egyeztetések folyamatban vannak.

Az esetleges időjárási vagy helyszínen felmerülő akadályokra tekintettel pontosan továbbra sem jelölhető meg, hogy az érintett utcákban mely napokon kezdik meg és fejezik be a munkálatokat, ezért szíves türelmüket kérjük.

Amennyiben kérdésük, kérésük vagy észrevételük van a fentiek kapcsán, szíveskedjenek az önkormányzatot felkeresni személyesen vagy az 507- 107 , 507-110 telefonszámokon, illetve az 507-100 központi telefonszámon.

Tisztelettel:

Huszár Zoltán polgármester

Kissné dr. Baics Ágnes jegyző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás