Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Kunfehértó Község Polgármesteri Hivatalának Jegyzője

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet  igazgatási ügyintézői munkakör betöltésére.

 A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A munkakörhöz tartozó feladatok: Iratok érkeztetése, iktatása, irattározása, postázása az ASP szakrendszerben. Iratok selejtezése, irattári rend biztosítása. Hivatali Kapuk kezelése. Képviselőtestület üléseinek előkészítése, jegyzőkönyvek vezetése. Nemzeti Jogszabálytár kezelése. Az Európai Parlamenti, az országgyűlési, a helyi önkormányzati választások szervezésében történő részvétel. Honvédelemmel, katasztrófavédelemmel, növényvédelemmel, állatvédelemmel kapcsolatos feladatok. Általános igazgatási feladatok, titkársági feladatok ellátása.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: a 29/2012. (III.07.) Korm. rendelet szerinti I/27 titkársági feladatkör, I/14 hatósági feladatkör.

 Jogállás, illetmény, juttatás: a jogállásra, az illetmény megállapításra és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint az egyéb juttatások tekintetében a Polgármesteri Hivatal Közszolgálati Szabályzatában foglaltak az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság
  • Cselekvőképesség
  • Büntetlen előélet
  • Középiskola/gimnázium
  • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: felsőfokúi végzettség, önkormányzati közigazgatásban tapasztalat, közigazgatási alapvizsga, anyakönyvi szakvizsga, jó írásbeli és kommunikációs képesség, precizitás.

A pályázat részeként benyújtandó iratok: Pályázati kérelem a 87/2019. (IV.23.) Korm. rendelet 1. számú melléklete szerinti önéletrajz alapján, végzettséget-képzettséget tanúsító okiratok, bizonyítványok másolatai, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, miszerint a pályázó büntetlen előéletű, valamint a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 258. § (2) bekezdésében meghatározott bűncselekmények tekintetében büntetőeljárás hatálya alatt nem áll. A pályázó nyilatkozata arra vonatkozóan, hogy a pályázati eljárásban résztvevők a személyes adatait megismerhetik és kezelhetik, nyilatkozat, hogy a vagyonnyilatkozat tételi kötelezettséget vállalja.

A munkakör legkorábban betölthető: 2021. április 1. napjától.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 10.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Kónya Tímea Renáta jegyző nyújt, a 06/77/507-101 -es telefonszámon.

 A pályázat benyújtásának módja: személyesen a Kunfehértó Község Polgármesteri Polgármesteri Hivatal jegyzőjének Kónya Tímea Renátának, vagy postai úton a Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (6413 Kunfehértó, Szabadság tér 8.) Kérjük a borítékon feltüntetni: „pályázat-igazgatási ügyintéző”.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: a pályázat elbírálását követően az eredményről valamennyi pályázót írásban értesítünk. A pályázati kiírásnak hiánytalanul megfelelő pályázatok alapján – a polgármester egyetértésével – a jegyző dönt a kinevezésről. A próbaidő 6 hónap. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa. A felhívásnak nem megfelelő pályázatot a kiíró eredménytelennek tekinti és azt nem vonja elbírálás alá.

A pályázat elbírálásának határideje: 2021. március 12.

A pályázati kiírás közzétételének helye: www.kunfeherto.hu, Kunfehértói Kalauz, Halasi Tükör

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MFP pályázatok

Időjárásállomás