Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

MÁVFelhívjuk szíves figyelmüket, hogy a MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szeged által kezelt közforgalmú vasútvonalakon és a kapcsolódó ipar, valamint vontató vágányokon, illetve rakodó területeken és telephelyeken vegyszeres gyomirtást végeztet a csatolt ütemezés szerint a 43/2010. (IV.23) FVM rendelet alapján, amely Kunfehértó bel és külterületét is érinti. A „43/2010. (IV.23.) FVM rendelet a növényvédelmi tevékenységről” szóló jogszabály 6. §-a a 84/2015. (XII.17.) FM rendelet értelémben 2016.01.01. hatállyal az alábbival egészült ki:

,, (5) Növényvédő szer lakott terület közvetlen szomszédságában, nem kézi erővel hajtott géppel történő kijuttatásáról az érintett területtel határos ingatlanon tartózkodókat a kezelés megkezdése előtt tájékoztatni kell.”

A fentiek értelmében a vasúti pálya vegyszeres gyomirtásának időpontjától az érintett önkormányzatokat kiértesíteni szükséges, a helyben szokásos módon, de legkésőbb 15 nappal a tevékenység megkezdése előtt.

Tisztelettel: Mondi Miklós igazgató

megbízásából

Zseniné Koronics Szandra TPLO diszpécser

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MFP pályázatok

Időjárásállomás