Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy amennyiben eljárást kívánnak indítani, bejelentést kívánnak tenni vagy bármilyen jellegű, önkormányzati hatáskörbe tartozó ügyet szeretnének intézni, azt Kunfehértó Község Önkormányzatához vagy Kunfehértó Község Polgármesteri Hivatalához fordulva személyes bejelentés útján vagy levélben a 6413 Kunfehértó, Szabadság tér 8. szám alatt tehetik meg.

További lehetőséget jelent bejelentésekre a Magyarorszag.hu honlapon vagy az E-papir rendszeren keresztül, illetve e-mail címen -kunfehertoph@gmail.com, kfto.jegyzo@gmail.com – történő bejelentés.

Tájékoztatom továbbá a lakosságot arról is, hogy a közösségi média- Facebook, stb. – nyomon követése nem Önkormányzati feladat vagy hatáskör.

Felhívom a figyelmet, hogy a nem hozzánk intézett, nem hivatalos úton, vagy közösségi médiában tett bejegyzések alapján nem indulhat eljárás, azaz intézkedésre az Önkormányzatnak vagy a Polgármesteri Hivatalnak ilyen esetekben nincsen lehetősége és joga.

Kérem a fentiek szíves tudomásulvételét.

Kissné dr. Baics Ágnes jegyző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MFP pályázatok

Időjárásállomás