Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2024
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Vasárnap délelőtt megtelt az Erdei tér, kicsik és nagyok együtt élvezték a szép tavaszi időt, a változatos színpadi programokat és egymás társaságát.

Az ünnepi műsor a Kolompos zenekar nagy sikerű gyermekműsorával kezdődött. Ezt követte az ebéd, amelynek a bevételét a Kunfehértó Községi Sportegyesület kapta meg. Ficsór Béla, az egyesület elnöke elmondta, a befolyt összeget a pálya felújítására fordítják majd. A Vöröskereszt palacsintát sütött, a óvoda szülői munkaközössége pedig jótékonysági sütivásárt tartott.

A finom ebéd után a polgármester köszöntötte a születésnapját ünneplő falut. – 72 évesek lettünk, ami egy település életében fiatalnak mondható. Egy fiatal, fiatalos közösség vagyunk, büszkék arra, hogy itt élhetünk. Egyben hálásak vagyunk elődeinknek, hogy letették alapjait és megkezdték az építőmunkát. Mi pedig mindent elkövetünk, hogy nyugodt, kiszámítható, biztonságos életet élhessünk közösségünkben – mondta el Huszár Zoltán köszöntőjében. A polgármester beszélt az elmúlt években végzett munkáról is:

Az elmúlt 10 évben több mint egymilliárd forintnyi fejlesztés valósult meg Kunfehértón. Mindannyian itt élünk, pontosan tudjuk és látjuk, milyen úton haladunk, és azok, akik ebben segíteni szándékoznak, mindig meg is találják a módját annak, hogy hol és milyen formában tehetik ezt meg. Azoknak pedig, akik már-már unalmasnak tartják ezeknek a több százmillió forintos beruházásoknak a felsorolását, azoknak baráti szívvel kívánom, hogy még sok hasonló unalmas felsorolásban legyen részük településünk életében.

A polgármester a beszéd után a díjazottakat hívta a színpadra.

„Kunfehértó Községért” kitüntetésben részesült Horváth Istvánné óvónő, Juhász Vedresné Szabó Ibolya, Hegedűs Bite Mihályné Kata, valamint a Kunfehértói Gyermekotthon kollektívája.

Díszpolgári címmel ismerték el Czagány-Mákosné Móczár Gertrúd sok évtizedes, kimagasló szinten végzett munkáját.

Hír és Fotó: Kunfehértói Kalauz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Időkép a főutcán
MFP pályázatok

Időjárásállomás